Despre Rogesil: Cine suntem

Concepută inițial ca firmă specializată în comerț, cu experiență din 2007, Rogesil s-a afirmat pe piață serviciilor de transport internațional, ca un partener serios, adaptabil, rapid.

În prezent, firma noastră vă oferă servicii de transport, atât pentru camioane complete cât și pentru fiecare lot de marfă în parte.”

Datorită profesionalismului echipei manageriale și a angajaților bine pregătiți, ne-am impus rapid pe această piață, oferind clienților noștri servicii de calitate, timpii de reacție fiind foarte buni. Calitatea și promptitudinea serviciilor de transport, pentru operațiunile de import-export, au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienți din diferite domenii (construcții, food, agricultura, industrie ușoară, etc.).

Principiile după care ne ghidăm

Promptitudine

Deservim clientul în timp util și în parametri stabiliți, venind în ajutorul clientului pentru a-și putea continua activitatea cu ușurință.

Seriozitate

Ne respectăm partenerii cu care lucrăm, prin urmare termenii pe care îi înaintăm sunt respectați, încercând astfel să fim foarte promți.

Confidențialitate

Fiecare afacere are specificul ei și respectăm intimitatea fiecărei companii, informațiile împărtășite cu noi fiind în absolută siguranță.